Skócia

Hali mindenki.

Friss topikok

  • kata01: Sziasztok. Nagyon boldog új évet kívánunk nektek! Vigyázzatok egymásra. Puszi Keresztapád, Kati (2009.12.31. 16:44) December 1
  • kata01: Sziasztok. Örülök, hogy jól mennek a dolgaitok, irjatok minél többet magatokrol, ha lehet küldjete... (2009.12.20. 14:10) Begining...
  • andeeka1: Sziasztok!! Láttuk a képeket, anyáéknak is mutattam. Jó kis helyen voltatok, és tényleg szerencsé... (2009.11.19. 19:42) Az első kirándulás!
  • ~~Zoli: Kitartás!:) Üdv. Zoli (2009.11.13. 21:46) Welcome

Linkblog

Welcome

2009.10.23. 10:11 :: Hallowen

Üdv mindenkinek!

 

Úgy gondoltam mivel többen is érdeklődtetek hogylétünk felől, indítok egy blogot amiben megpróbálom majd hétről hétre összefoglalni, hogy mi újság felénk.

Túl sok lehetőségem az otthoniakkal való kapcsolattartásra eddig azért nem volt mert csak tegnap lett végre állandó netünk. Eddig csak szomszéd szolgáltató volt a lakás bizonyos pontjaiban de sajna rájött valószínűleg és már vasárnap óta jelszóval védi a kapcsolatot a külvilággal.

Amúgy lassan már 2 hete itt vagyunk Edinburgh-ben Skócia fővárosában. Sajna rajtam kívül (a múltban már volt alkalmam, mindent jól megnézni) a többiek nem sokat láthattak a városból, mert eléggé célirányosan munkakeresés céllal jártunk keltünk a városban és eléggé a kirakatokban lévő "Staff wanted" feliratokra koncentráltunk. De azért szerencsére eredménye is volt a dolognak. Réka (a párom - ha valaki nem tudná) már egy hete dolgozik egy digitális nyomda szerűségben (van postai részlegük is), én meg ma megyek egy állásinterjúra egy internet kávézóba felügyelőnek meg gépkarbantartónak. (Remélem felvesznek)

Az utóbbi napokban sikerült elég sok kintlévő magyarral megismerkednünk, és egy két finom söröcske melett rengeteg jó tanácsal láttak el minket. Ha minden úgy alakul akkor ma sikerül megvennem az autót is amivel fogok tudni futárkodni a városban esténként ha lessz rá időm.

Összefoglava, minden okés velünk, ismerkedünk az új környezettel és bízunk a jó szerencsébe.

 

Üdv. Csaba

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csaba-scotland.blog.hu/api/trackback/id/tr201469276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andeeka1 2009.10.23. 19:46:37

Sziasztok!!!

Örülök, hogy minden oké, reméljük neked is hamarosan lesz valami melód :) Majd írd meg, hogy sikerült az állásinterjú.
Puszi nektek!!!

~~Zoli 2009.11.13. 21:46:19

Kitartás!:)
Üdv. Zoli
süti beállítások módosítása