Skócia

Hali mindenki.

Friss topikok

  • kata01: Sziasztok. Nagyon boldog új évet kívánunk nektek! Vigyázzatok egymásra. Puszi Keresztapád, Kati (2009.12.31. 16:44) December 1
  • kata01: Sziasztok. Örülök, hogy jól mennek a dolgaitok, irjatok minél többet magatokrol, ha lehet küldjete... (2009.12.20. 14:10) Begining...
  • andeeka1: Sziasztok!! Láttuk a képeket, anyáéknak is mutattam. Jó kis helyen voltatok, és tényleg szerencsé... (2009.11.19. 19:42) Az első kirándulás!
  • ~~Zoli: Kitartás!:) Üdv. Zoli (2009.11.13. 21:46) Welcome

Linkblog

Az első kirándulás!

2009.11.17. 13:57 :: Hallowen

Hello

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó bejegyzésem óta elég sok idő telt el. Ennek az egyszerű oka az, hogy folyamatosan dologoztam 9 napon keresztül. Igaz, hogy csak heti 40órákat dolgozom, de azt annyira össze vissza hogy nem nagyon volt időm irogatni.

Szerencsére most volt 3 szabadnapom, úgyhogy sikerült ki is pihennem magam, illetve sikerült eljutni egy kisebb kirándulásra is. Vasárnap végre volt egy közös szabadnapunk Rékával és elmentünk egy pár órás kirándulásra North Berwick-be. Nagyon szép napsütéses nap volt úgyhogy még az időjárás is kedvezett. Feltettem a képeket http://picasaweb.google.hu/csordascsaba84 oldalra. Ezen az oldalra majd folyamatosan fel fogom tölteni a kint készült képeket.

Amúgy minden rendben van velünk, nagyon gyorsan telnek a napok, szinte észre se vettük, hogy már több mint egy hónapja kint vagyunk. Mostmár mindenkinek van munkája, egy picit megnyugodtunk a kezdeti feszülségek után. Sajna a hivatalos papírjaink még nincsenek teljesen rendbe, de reméljük hamarosan mindenki megkapja. Mivel Dani haveromnak elég sok kinti barátja van elég sok magyarral sikerült megismerkedni, akikkel időnként el szoktunk járni néha kikapcsolódni.

Ha történik valami új velünk jelentkezni fogunk.

Üdv Edinburghből.


Csaba

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csaba-scotland.blog.hu/api/trackback/id/tr101531770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andeeka1 2009.11.19. 19:42:28

Sziasztok!!

Láttuk a képeket, anyáéknak is mutattam. Jó kis helyen voltatok, és tényleg szerencsétek volt az idővel is :) Tényleg már egy hónapja kint vagytok??Hihetetlen...Mondjuk itthon is nagyon gyorsan telik az idő...Na legyetek jók, várjuk a friss infókat és képeket rólatok!

Pusziii
süti beállítások módosítása